Unitatea Se Intampla Doar La Nivelul Spiritual

Unitatea dintre noi construieste noua noastra realitate. Nu vorbesc despre unitatea creata de noi insine, adica sa ne comportam ca si cum am fi uniti. Unitatea spirituala nu este la nivelul acestei lumi, nu inseamna sa te comporti bine cu celalalt. Unitatea este dezvaluirea conexiunii spirituale intre noi in vasul (kli-ul) pentru Lumina. Noi nu trebuie decat sa vrem ca Forta Superioara sa realizeze aceasta unitate pentru noi.

Intelepciunea Kabalei nu a fost dezvaluita ca sa construiasca comunismul si kibuturi in lumea noastra. Kabbalah ne ajuta sa descoperim relatiile spirituale dintre noi nu relatii materiale (lumesti). Scopul este complet diferit in esenta sa.

Nu incercati sa construiti relatii bune intre corpurile voastre ci straduiti-va sa il descoperiti pe Creator intre voi. In acest fel conexiunea spirituala va fi realizata. Avem nevoie sa atragem Lumina de Corectie, sa faca acest lucru, sa construiasca legaturile spirituale intre noi. Tocmai in aceste conexiuni il vom simti pe Creator. Aceasta va fi solutia optima pentru toate problemele.

Acest lucru nu este ceea ce au visat idealistii in incercarea lor de a construi Orasul Soarelui pe aceasta planeta. Noi nu construim o viata mai buna in aceasta lume. Avem un obiectiv mult mai mare in fata noastra, desi, desigur, viata noastra corporala va fi de asemenea corectata pana la sfarsit. Dupa ce vom atinge armonia interioara, vom experimenta de asemenea perfectiunea si in lumea corporala. Dar toate acestea se vor intampla doar cu conditia sa atragem Lumina Superioara, care va corecta conexiunile dintre noi. Incercarea noastra sa facem acest lucru cu propriile puteri va fi un esec.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: