Urmand legea echivalentei formelor

Intrebare: Cand lumea vine la conventie si vede ce treaba buna si ce pregatiri au fost facute, vom putea sa inlaturam diferentele dintre noi si sa simtim egalitatea ?

Raspuns: Tot ce este pregatit acum pentru Conventie peste tot in lume, este facut din adancul inimilor; suntem toti intr-un singur vas sau dorinta. Oamenii care sunt departe de noi si nu au posibilitatea sa vina tot pot sa ne sustina cu gandul. Ei ne transmit dorinta lor si dorinta de a ne fi aproape.

Cu ce ne alegem la sfarsit este combinatia corecta, aranjata de Creator, unde toata lumea este unita. Ne lipseste doar un lucru : gandul comun despre garantia mutuala !

Uitati despre toate diferentele exterioare. La sfarsit totul trebuie sa fie parte a unui mare intreg, o garantie mutuala comuna. Trebuie sa devenim ca un om cu o singura inima impreuna cu toti prietenii din toata lumea. Cu cat mai repede ajungem la primul sentiment de contact, a calitatii spirituale ale conectarii, atunci in interiorul acestui sentiment, Creatorul va fi dezvaluit imediat, conform legii echivalentei formelor.

Din partea a 4a  Lectia zilnia de Cabala 10/14/10, “Invatarea Cabalaei si a esentei ei”

Trad.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed