Vom trece Machsom si lumea se va schimba!

Intrebare: Lumea se va schimba daca vom trece Machsom-Bariera, la acest Congres? Asta se va intampla imediat sau treptat?

Raspuns: Acum, noi suntem capabili sa ne unim dorintele pentru a trezi Lumina Superioara, intr-o asemenea masura, incat sa o simtim. Atunci vom simti realitatea spirituala, conexiunea dintre noi, prin daruirea reciproca. Nu ma refer la iubire, interconectare totala, sau recompensa la iubire, pentru ca asta este a doua faza a corectiei. Deocamdata, suntem conectati in prima faza a corectiei, numai prin ascensiunea deasupra ego-ului noastru, prin forta Luminii.

Aceasta Lumina este ca un magnet care ne ridica deasupra egoismului nostru, deasupra muntelui de ura, Muntele Sinai. Puntem sa urcam deasupra egoismului si sa patrundem in lumea spirituala, temporar, pentru o anumita perioada de timp si apoi iar sa coboram in ego si sa ne intoarcem in lumea materiala.  Alternand, putem sa ne ridicam si sa patrundem permanent, caz in care, in interiorul acelei stari incepem faza de dezvoltare in desert, unde noi urcam pe scara spirituala. Vom urca apoi toate cele 125 de trepte, pana la Lumea Infinitatii – corectia totala a egoismului in daruire si iubire.

Sa speram ca vom atinge macar o revelatie temporara a Creatorului. In orice caz, chiar daca asta nu se va intampla, inseamna ca ne lipseste adevarata dorinta pentru aceasta, sau ca dorinta noastra nu este destul de mare sau destul de concreta, astfel incat sa putem sa ne eliberam de egoism.  In acest caz, se va intampla daca viitoare, cand vom acumula suficienta forta si dorinta clara de a ne depasi pe noi insine. Cel mai important lucru este concentrarea asupra conexiunii dintre noi si a revelarii Creatorului in interiorul acestei conexiuni. Acesta este scopul existentei lumii si a omului in aceasta lume.

Forta noastra cantitativa sau calitativa este deja suficienta pentru ca noi sa o atingem (revelarea temporara), la acest Congres.

Din prima Lectie de la Mega Congres 2010

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: