Accesul La Panoul De Control Al Spiritualitatii

Intrebare: De ce a fost Cartea Zohar totdeauna tratata cu respect si de ce a unit lumea in jurul ei?

Raspunsul meu: Noi existam intr-o realitate infinita unde toti suntem conectati unii la altii. Cartea Zohar nu este numai o carte pe care oricine o poate ridica de pe raft si sa inceapa sa o citeasca. Este un sistem care ne permite sa influentam sistemul spiritual, ca si cum am apasa un buton si sistemul reactioneaza. Noi il activam, fara ca macar sa intelegem ce facem; primim astfel acces la o sfera foarte sensibila.

Aceasta nu este o carte ci un intreg sistem. Cand il citim si ne conectam la el ne activam pe noi insine in relatie cu sistemul , iar sistemul la randul sau se raporteaza la noi. Noi trebuie sa intelegem asta si sa realizam ce responsabilitate mare si ce oportunitate speciala este aceasta.

Hai sa speram ca vom avea succes in activarea acestui sistem, sa-l extindem cat depinde de noi ca suflete mici, sa-l activam, asa ca el ne va influenta si ne va revela legatura dintre noi. Aceasta unitate exista si acum la fel de bine, dar noi vrem ca Zohar-ul sa ne-o reveleze – sa ne ridice primul strat exterior al egoismului nostru si sa ne reveleze unitatea  la primul si cel mai mic grad spiritual. Aceasta va fi ea insasi o revelatie! Asa ca, hai sa studiem aceasta Carte cu speranta ca se va intampla!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed