Amintindu-ti ce ai uitat demult

Perceptia realitatii pe care Kabbalah o explica ne pare foarte ciudata si extraordinara. Cu toate acestea, un copil nou-nascut, de asemenea, vede lumea din jurul lui ca ceva extraordinar. El nu cunoaste nimic de aici si incepe sa studieze aceasta lume de la bun inceput. Noi suntem exact la fel, in ceea ce priveste Lumea Spirituala.

In plus, avem Reshimot (gene informationale), definitiile interioare ale Lumii Spirituale si, prin urmare, prin ele revenim la un ‘loc’ unde am fost in prealabil, locul din care am venit.

Cand ne nastem, intram intr-o lume diferita de fiecare data, pentru ca lumea se dezvolta, ea sufera progresele tehnologice si viata din jurul nostru e in continua schimbare. Cu toate acestea, atunci cand vom intra in Lumea Spirituala, ne aflam intr-o Lume in care noi am fost inainte si despre care avem amintiri, informatii, sentimente si impresii. Pur si simplu, trebuie sa le trezim.

Prin povestile si explicatiile sale, Cartea Zohar ne atrage in sus, ne conduce pana la senzatiile Lumii Spirituale. Desi noi, inca nu le percepem, prin citirea Zohar vom incepe sa trezim amintirile noastre interioare despre calea pe care am trecut de sus in jos, atunci cand am trecut prin toate aceste etape.

Acum ne intoarcem din lumea noastra, acolo. Incepem urcarea, inapoi, de unde am venit.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: