Atunci Cand Nu Mai Sunt Eu

Vizualizarea lumii in mod corect se cheama “Lumina Reflectata” si aceasta este veritabila daruire. Momentul in care vom incepe sa percepem lumea cu adevarata daruire, (in opozitie cu daruirea egoista, obisnuita in lumea noastra) vom vedea imediat perfectiunea completa – o lume infinita, eterna si care este in armonie perfecta. Noi ne dezvaluim asta in interior si in acel moment vom incepe sa traim intr-o lume perfecta.

Acesta este un adevarat miracol, pentru ca noi, de fapt, ne schimbam lumea noastra prin el. Mai mult, nu este vorba doar de relatiile dintre noi care se schimba, ci noi insine suntem aceia care ne schimbam. Nu este vorba sa incerci sa faci mai putin rau si mai mult bine. Mai degraba, prin schimbarea noastra ne regasim pe noi insine intr-un film cu totul diferit si incepem sa traim intr-un mod complet diferit.

Noi obisnuim sa ne schimbam pe noi insine sub presiunea mediului inconjurator. Dam altora, fie in scopul de a primi mai mult, fie ca sa evitam sa ne facem dusmani. Cu toate acestea, este o simpla adaptare egoista a daruirii, in scopul de a ne simti mai bine.

O schimbare reala se va produce atunci cand vom trezi influenta Luminii Superioare asupra noastra pentru prima oara. In momentul acesta nici nu stim ce este acest lucru. S-ar putea, ocazional, sa ne simtim ridicati cand ceva ne este brusc dezvaluit intelegerii mintii noastre, sau sentimentelor inimii noastre, sau, dimpotriva, un nor negru pluteste peste noi si ne arunca in jos.

In acest mod, inaintea dezvaluirii Lumii Spirituale (Lumea Daruirii), ne este permis sa simtim modificarile care au loc in noi inca din timpul in care noi suntem intr-o stare curenta. Din acest motiv, Lumina se numeste Inconjuratoare, deoarece straluceste catre noi, de la distanta.

Cu toate acestea, prin intermediul acestor exemple vom incepe sa ne imaginam schimbari reale, cu ajutorul “Luminii care Reformeaza”. Aceasta face ceva absolut nou din noi. Apare o persoana absolut noua, cu o noua viziune asupra lumii. Aceasta persoana nu mai sunt eu.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: