Avand aceeasi Intentie cu Lumina

Intrebare: De regula este nevoie de timp pentru a patrunde cursul textului Zohar-ului. Cum am putea grabi aceasta intrare?

Raspunsul meu: Depinde de starea persoanei. Mie imi trebuie cel putin 20 de minute, uneori chiar si pana la 40, ca sa incep sa simt Zohar-ul si ceea ce este conex lui, sa incep sa lucrez cu el impreuna, sa plutesc pe valurile lui.

Omul trebuie sa continue sa citeasca si sa astepte sa se intample acest lucru. Iar timpul pentru pregatiri nu este timp pierdut. Este marea opera, este un timp in care individul trebuie sa aiba incredere ca Zohar-ul i se va dezvalui in curand. Aveti deja experienta si stiti cum se va intampla. Intelegeti ca tot ceea ce aveti de facut este de a continua conexiunea, care pana la urma, intr-un anumit fel, va fi deschisa.

In virtutea acestei conexiuni incepem sa percepem Zohar-ul, sa il simtim mai aproape de noi. Incepem sa receptionam o iluminare tot mai mare din partea lui, deoarece textul “se joaca” cu noi, trezind in noi modificarile intime.

Aceasta necesita timp; timpul pregatirilor ne este necesar pentru a stabili contactul cu cartea. Acest timp este foarte important si trebuie sa aveti rabdare, oricat de lung va fi. La urma urmei este foarte important ca aceasta sa se petreaca, si fiecare trebuie sa aiba certitudinea  ca se va petrece cu siguranta. Aveti de asteptat si trebuie sa o doriti; procedand astfel va veti pune in contact cu cartea.

Mai tarziu veti simti nu numai ca o anumita imagine a devenit clara, ci si ca ati patruns intr-un ocean de senzatii si modificari intime interioare. Incepeti sa traiti experienta multor urcusuri si coborasuri dupa cum  va obliga Zohar-ul sa faceti, la stanga sau la dreapta (in sensul senzatiilor voastre spirituale). Veti percepe foarte clar si taios fenomenele care se petrec in voi insiva si veti percepe modul in care opereaza Forta Superioara in intimitatea materiei voastre.

Pretutindeni avansarea cuiva sta in faptul ca el asteapta ca studiul sa il corecteze, adica sa ii aduca unirea, iubirea fata de aproapele si unirea cu Creatorul. Acesta este motivul pentru care cineva citeste si depune eforturi. Acesta este felul in care omul se deplaseaza in sensul Intentiei Luminii.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: