Avem Toate Conditiile Pentru Revelatie

Intrebare: Ce inseamna sa te anulezi pe tine insuti la Conventia Zohar, astfel ca Lumina Superioara sa ni se dezvaluie?

Raspunsul meu: Inseamna sa-mi anulez egoismul, in raport cu dorinta comuna de a fi impreuna si fac asta in scopul revelarii Fortei Superioare – forta daruirii si iubirii reciproce intre noi. Asta este forta comuna a naturii, Creatorul (Bore), ceea ce inseamna “vino si vezi”. Mai precis, inseamna vino sa-ti anulezi ego-ul tau la nivelul neinsufletit de sfintenie si vei vedea si vei simti Lumina care te-a implinit. Asta este posibil.

Este de ajuns sa vrei, pur si simplu, sa te conectezi, chiar si fara o dorinta reala de daruire deocamdata. Trebuie sa incerci sa te ridici peste egoismul legat de conexiunea cu ceilalti si sa-l revelezi pe Creator. Acest lucru necesita o conexiune dupa metoda Kabbalah mai mult decat o simpla unitate egoista intre oameni.

Atunci Lumina Superioara se va conecta la noi si ne va implini. Acesta este intelesul versetului : “Israel, Torah si Creatorul sunt uniti ca Unul singur”. “Israel” este acela care vrea sa-si anuleze ego-ul pentru a realiza conexiunea cu ceilalti. Aceasta este posibil de facut cu ajutorul fortei Luminii care se numeste Torah si astfel se poate obtine revelarea Fortei Superioare numita Creatorul. Avem toate conditiile pentru asta!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: