Cercul simbolizeaza perfectiunea spirituala

Intrebare: Ce este materia si forma, in spiritualitate? Ce este dorinta pentru Lumea Infinitului? De ce ma misc mereu ca intr-un cerc?

Raspunsul meu: Un cerc simbolizeaza perfectiunea spirituala si egalitatea de sanse. Nu este nimic mai mic sau mai mare, sau la stanga sau la dreapta, fata de altceva. Totul si toata lumea este egala in raport cu centrul unui cerc.

Materia este dorinta si forma este lucrul acela special, pe care-l doresc. Echivalenta de forma este atunci cand vrem acelasi lucru, si o deosebire in forma este atunci cand ne dorim lucruri diferite. Toate dorintele speciale diferite exista inca in Lumea Infinitului, dar sunt unite impreuna si devin echivalente pentru ca dorinta de daruire reciproca se integreaza si se inteleg reciproc. De fapt, fiecare include pe celelalte, in sine.

Rezulta ca sarcina mea este de a intra in Lumea Infinitului. Sunt o parte din Lumea Infinitului, fiind un organ mic, al sufletului comun. In scopul de a ma conecta cu altii, am nevoie de a absorbi toate dorintele lor, dorintele intreagii Lumi Infinite. Am nevoie de a deveni egal cu acest cerc si sa-l includ tot, in mine, astfel, va fi pe de-antregul al meu. Apoi am sa inteleg ce vrea si ce e capabila sa-mi dea, toata lumea. Eu voi fi capabil sa-mi exprim dragostea mea infinita pentru toata lumea.

Fiecare parte a sufletului comun trebuie sa includa in sine pe toate celelalte. Dar cum putem face acest lucru? Acesta este motivul pentru care a avut loc spargerea Vaselor – in scopul ca toate piesele sa se amestece impreuna si sa devina integrate in celelalte. Deci, fiecare este format din ceilalti. Stiind acest lucru, putem aprecia ruperea si sa intelegem situatia in care ne-a adus si cat de esential este asta. Fara rupere, nu as putea intelege nicio persoana sau sa absorb dorintele lor. Eu nu as fi capabil sa ma conectez cu ei si sa ajung in Lumea Infinitului.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed