Conectandu-ne cu Lumina!

Toate Cartile scrise de Cabalisti imi pot da Lumina care Reformeaza. Cea mai mare forta a Luminii coboara la mine atunci cand citesc Cartea Zohar; asta este atunci cand are loc conexiunea cu Lumina.

Totusi, Lumina actioneza numai daca noi toti impreuna, ne dorim sa obtinem garantia reciproca, unitatea, iubirea si sa devenim ca un singur om cu o singura inima, similar cu Creatorul. Cat de bine intelegem nu este important. Daca nu sunt in stare sa ma unesc, Forta va veni de Sus si o va face.

De indata ce ma simt conectat de ceilalti intr-o cat de mica masura, lumea spirituala imi va fi revelata in aceasta conexiune. Asta se intampla in noi, la fel cum o persoana care a fost inconstienta incepe sa-si revina si sa realizeze unde este cu adevarat.

Ascunderea dispare si eu simt ca realitatea de care nu am fost inainte constient a fost si este dintotdeauna aici. Asta depinde numai de dorinta mea de a deveni conectat cu restul partilor. In relatia corecta dintre noi, eu gasesc adevarata realitate.

Din partea a doua a Lectiei zilnice de Cabala, 13.08.10, Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: