Conteaza chiar si cele mai indepartate stele

O persoana care cauta constient spiritualitatea este influentata de diferite legi de dezvoltare, fata de o persoana care merge pe calea naturala. Este similar cu diferenţa dintre fizica clasica, care se ocupa cu obiectele materiale mari, si fizica cuantica, care studiaza particulele elementare. Diferenta dintre acestea este ca diferenta dintre lumina si intuneric. Fizica obisnuita vorbeste de materie, in timp ce fizica cuantica vorbeste de lumina, pentru ca o particula cuantica este o particula de lumina. Cu alte cuvinte, acesta este un nivel diferit al naturii, chiar daca acesta este, inca, in limitele acestei lumi, si acesta difera foarte mult de ceea ce suntem obisnuiti.

Cu privire la spiritualitate, daca o scanteie de corecţie se trezeste intr-o persoana, ea este corectata intr-un mod similar cu ceea ce se intampla in natura – prin a fi incorporata in interiorul celor care au scanteia spirituala, cei care aspira spre spiritualitate si isi pun intrebarea “Care este sensul vietii mele?”. Unii fac o munca spirituala,in timp ce altii ii ajuta, prin sprijinire sau prin impiedicare. Astfel, toti avanseaza impreuna.

Acesta este motivul pentru care Stiinţa Kabbalah trebuie diseminata in randul tuturor oamenilor, atata timp cat aceasta nu va ajunge intr-un fel, la fiecarea persoana, aceasta nu va participa la corectie. Este similar cu modul in care, la prima vedere se pare ca omenirea nu prezinta nici o legatura cu ceea ce se intampla in unele galaxii, la milioane de ani lumina distanta de Pamant. Dar, de fapt, noi, pur si simplu nu intelegem inca, cat de dependenti suntem la sfarsitul corectiei, de fiecare gram de materie, chiar si de cele indepartate stele, deoarece de asemenea trebuie sa fie parte din noi, in scopul de a duce la perfectiune, Malchut al Infinitului.

Acest principiu se aplica, cu atat mai mult, fiecarei persoane in aceasta lume, chiar si celui care duce cea cea mai simpla existenta si nu ii pasa de spiritualitate. Cu toate acestea, aceasta persoana participa la procesul de corectare, intr-o masura, cat e capabil, si, prin urmare, trebuie sa-i daruim cunostintele Kabalei, de asemenea.

Ca ramas bun tuturor cititorilor blog-ului, propun sa urmariti  Congresul nostru, Zohar 2010, pe http://www.kab.tv/eng

Va doresc toate cele bune, pana cand ne vom intalni din nou pe acest blog, joi, 25 februarie 2010.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: