Conventia Mondiala Zohar: Aducem Lumina in America

Intrebare: Avem Conventia Mondiala Zohar, unde se va intalni in al doilea weekend din mai. Ce e diferit in aceasta Conventie fata de cele trecute, raportat la timpul de acum, si ce vom invata acum?

Raspunsul meu: Am avut multe Conventii. De data aceasta va fi aparte, pentru ca toti am evoluat; multi incep sa auda despre noi. Am atins un punct in care lumea isi da seama ca nu suntem capabili sa iesim din criza globala, care atinge fiecare angajament uman. Acum vedem ca totul e rupt: familia, educatia, relatia intre oameni, felul cum relationam cu natura, ecologia si economia, industria si tot ce face persoana in sine. Aceasta criza e globala.

Aceasta stare e de fapt, o stare buna la care trebuia sa ajungem, pentru ca doar din acest punct al crizei putem gasi punctul din care putem urca la o viata realmente buna. Nu doar o viata buna in aceasta lume ci viata vesnica, a simtirii si trairii Lumii Superioare, in care transcedem punctul vietii si al mortii in perceptia si simtirea noastra actuala a vietii. Ne ridicam efectiv deasupra acestui sentiment de viata din corp.

Nu e vorba doar de iesirea din criza, ci implinirea vietii e esentiala si fundamental diferita de ce traim acum. Toate acestea sunt realizate de o Forta Superioara unica, ascunsa in Cartea Zohar.

Oricine a auzit de Cartea Zohar. Oamenii stiu ca e o Carte speciala, unica, ascunsa, cu secrete. Au auzit de Carte, dar in general ei doar vorbesc despre ea, nu vor, realmente sa stie ce reprezinta.

Astazi avem ocazia sa folosim Cartea Zohar, sa folosim puterea pe care ne-o da, sa ne ridicam deasupra crizei, sa ridicam oamenii din starea in care se afla, fie ca e depresie, probleme cu copiii, de sanatate, educatie, ecologie, economie- tot ce se intampla.

Acestea pot fi corectate in noi prin aceasta Forta Superioara numita Cartea Zohar. De aceea sunt foarte fericit ca in curand va fi o mare Conventie Mondiala Zohar in America.

Stiti, Zohar inseamna ad literam Lumina, Stralucire. Si sper ca rezultat al acestei intalniri, al acestui congres, sa aducem intr-adevar Lumina, intregii Americi.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: