Conventia Zohar 2010 a fost un adevarat miracol

Intrebare: Ce fel de avansare spirituala am castigat la Conventia Zohar – 2010, care a avut loc saptamana trecuta?

Raspunsul meu: Am trecut prin schimbari enorme. Simteam ca poporul Israel nu numai ca a primit Cartea Zohar, ci ca s-a reintors la ea.  Nu era primirea a ceva nou, ci bucuria unui popor care gasise ceva ce pierduse.

Poate ca ei nu pot sa-si explice ce li s-a intamplat, dar am vazut ca aceasta era si trairea din sufletele lor. Ei simteau ca gasisera ceea ce pierdusera cu doua mii de ani in urma. Ei nu studiaza acum Cartea Zohar, ci isi amintesc de ea.

De fapt lucrurile stau asa: Ei nu gasesc ceva nou, ci se bucura de reintoarcerea la ceva ce fusese candva pierdut. Deci, cred ca poporul Israel a trait o mare si minunata ascensiune spirituala. Mai mult, aceasta nu se potriveste doar oamenilor care erau cu noi la Conventie. A fost un pas inainte pentru intreaga difuzare a stiintei Kabalah, printre neamurile lui Israel, care pana la urma se vor alatura intregii omeniri. Astfel, intregul Babilon (intreaga omenire) se reintoarce la sursele sale spirituale.

Exista motive sa nadajduim ca toate sufletele se vor reuni intr-un singur suflet Adam, in timpul vietii noastre, si ca vom atinge starea Corectarii Finale, Lumea Infinita, sufletul comun corectat. Credeam in aceasta si o asteptam, dar succesul avut mi-a intrecut asteptarile. Cred ca ni s-au daruit marile oportunitati de Sus, pentru a ne corecta propria natura.

Exista inca multe de facut, ceva special si dificil. In acelasi timp este extrem de important si inaltator, si trebuie sa-i multumim Creatorului ca ne-a ales sa-I indeplinim maretul plan.

Acum tot ce avem de facut este sa continuam sa difuzam Kabbalah, in randul neamurilor lui Israel, cu ajutorul tuturor oamenilor care au luat parte la Conventie, impreuna cu noi. Prin virtutea intelepciunii Kabalei si prin forta Luminii Cartii Zohar, Israel se va reuni intr-o singura natiune, asa cum scrie Baal HaSulam in ziarul Natiunea si in paragraful 70 al Introducerii la Cartea Zohar. Asta este posibil numai  prin unirea inimilor, iar acest lucru se poate face de catre forta Luminii care Reformeaza, si care ne ridica pana dincolo de egoismul nostru.

As vrea sa multumesc tuturor celor care au venit la Conventie, din diferite tari ale lumii. Impreuna vom putea sa efectuam aceasta mare corectie si, judecand dupa viteza cu care se raspandeste, este sigur ca se va petrece cat de curand.

Inca nu a sosit timpul de a revela adevarata adancime si maretie a ceea ce este dezvaluit, dar pot spune ca am efectuat corectari inaltatoare si puternice in miezul firii noastre. Iar acest lucru va fi reflectat in curand de inimile noastre dar si de lumea intreaga.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: