Creatorul aude Dorinta Femeii

Nukvah (dorinta de parte feminina) primeste totul de la Zeir Anpin (sotul ei), inclusiv Lumina de corectie pe care o transforma intr-un Vas-Kli , pe timp de noapte, iar Lumina Implinirii o umple atunci cand ea atinge starea de maturitate si primeste Lumina de dragul daruirii, in starea numita zi. Orele de zi, sunt stari diferite, cand ea primeste Lumina de dragul daruirii, in grade diferite.

Timpul este o schimbare de iluminare in interiorul Nukvah, in functie de capacitatea ei de a se uni cu Zeir Anpin , precum si cantitatea de Lumina de Corectare pe care ea o primeste de la el. Timpul reprezinta etapele de corectie a Nukvah, pe care ea trebuie sa le treaca treptat. Nukvah nu determina stadiul prin care trece, ci numai rata valorii schimbarilor care au loc.

Dimineata este intotdeauna urmata de dupa-amiaza, si dupa-amiaza este urmata de seara, apoi de noapte. Aceasta ordine este imposibil de schimbat. Cu toate acestea, viteza cu care aceste stari se vor inlocui una pe alta depinde numai de cererea ei – Hitaruta de-Letata-Trezirea de jos. Nimic nu va veni de  Deasupra cu exceptia cazului in care ea doreste asta.

Aceasta este legea de functionare in Lumea Spirituala, care reglementeaza relatiile nivelului superior cu nivelul inferior, Creatorul si creatia. Si observam acelasi lucru si in lumea noastra. Ni se pare ca normele de sex masculin domina lumea, dar in realitate, totul este determinat de dorinta femeii. Dorinta ei este cauza tuturor schimbarilor din lume.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: