Cresterea Frecventei tale Spirituale

Intrebare: La inceputul lectiei, am luat o bucata de hartie si am inceput sa notez de fiecare data cand gandurile mele s-au ratacit de la lectie. Dupa a cincisprezecea notare, am renuntat complet si m-am oprit din verificare.

Raspunsul meu: De ce te-ai oprit? Dimpotriva, este mult mai bine daca aceste “intrari si iesiri” se  intampla cu tine de o mie de ori pe secunda. Este scris: “Tora va veni din Sion”, unde cuvantul “Sion” (Tzion in ebraica) este derivat din cuvantul “iesire”- Ietzia.

Cu cat mai des mintea ta se deconecteaza de la lectie si se intoarce la ea din nou, cu atat mai mult vei avansa. E ca si in inginerie: avansul este mai mare, cu cat mai mari sunt frecventele pe care le folosim.

Aceasta frecventa indica cantitatea de proprietati interne pe care le percep intr-o secunda. Aveti posibilitatea sa le prelucrati si sa le traiti, in scopul de a dobandi noi informatii, senzatii, si un nou nivel spiritual. Acesta este modul in care se transforma cantitatea in calitate.

De aceea, sa nu-ti para rau in ce priveste multele intrari si iesiri pe care le experimentezi in timpul lectiei. Dimpotriva, cu cat mai multe sunt, cu atat mai bine!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: