Cum Sa Devin Embrion Spiritual

Un embrion spiritual se anuleaza pe sine complet inaintea Celui de Sus si depinde de El in fiecare aspect. De fapt anularea de sine este ceea ce constituie independenta lui. Acesta este nivelul neinsufletit de sfintenie – daruirea si dragostea pentru aproapele tau mai presus de egoismul cuiva.

Aceasta ar trebui sa constituie munca noastra interioara la Congres. In cazul in care fiecare persoana se anuleaza pe ea insasi in relatia cu ceilalti atunci cu siguranta vom putea sa revelam treapta superioara, de embrion spiritual. Nimeni nu poate rezista la influenta unui grup atat de mare de oameni. Daca intri intr-un mediu cu o putere atat de mare, atunci este foarte simplu pentru tine sa te anulezi pe tine insuti – ai nevoie doar de putina dorinta si pregatire. Si, in consecinta vom putea ajunge la o stare, o realitate spirituala in care Forta Superioara umple lumea.

Acest lucru nu este fantezie, misticism, sau meditatie este o senzatie adevarata un anumit nivel de unitate care este atins, atunci cand fiecare persoana respinge egoismul sau in relatie cu altii. Fiecare persoana se va ridica la nivelul neinsufletit de sfintenie si va simti ce inseamna aceasta stare umplut cu Lumina Sufletului (Nefesh) al Lumii Asiya.

O persoana este capabila sa depuna efortul de a ajunge la aceasta stare, dar este posibil sa si cada din nou. Poate ca el este deja capabil sa ramana in Lumea Spirituala, dar acest lucru depinde de faptul daca el este capabil sau nu sa continue asta, si dupa Congres. In cazul in care o persoana este motivata sa ramana intr-o stare de respingere a egoismului sau in relatia cu ceilalti atunci el poate sa pastreze acest nivel si sa inceapa sa urce de la el, indiferent de ceea ce se intampla cu ceilalti. Este nerealist pentru o persoana sa faca acest lucru singur, dar este usor sa-l facem impreuna!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: