Cuvintele Zohar-ului Pot Purifica Sufletul

Studiind Kabbalah, eu stiu ca, tu insuti nu vei vrea sa studiezi, decat de la cel care este mai mare decat tine. Si tu, nu il vei gasi decat studiind Cartea Zohar. Cu toate acestea, inaintea oricarui studiu hotaraste in interiorul tau, sa nu-ti faci din asta un obicei, decat, numai pentru Creator. Si nu toate vremurile sunt la fel: uneori vei fii capabil sa studiezi cu fervoare pentru Creator, daca esti rasplatit prin rugaciune cu un gand curat; si uneori cu un gand marunt, dar intotdeauna, cu gandul in beneficiul Creatorului.

Rav Meshulam FeibushCreatorul Vorbelor Adevarului  (Sinceritatea, Cuvintele adevarului), pag.25

Daca cineva merita, atunci el va studia Cartea Zohar, in zorii zilei, pentru ca prin puterea ei, Israel va iesi din exil, ca din intuneric.

Lumina Celor Drepti si Drumul Ospatului, vol 1, cap. 15

Studiaza o carte de Kabbalah si chiar daca nu intelegi, rosteste cuvintele Zohar-ului, pentru ca ele iti pot purifica sufletul.

Rav Iakob Kapil  – Carte de Rugaciuni, Sectiunea “Intentia in Studiu”

Este adevarat ca, acceptand ideea, chiar pentru cineva care nu stie nimic, cuvintele Zohar-ului ii pot purifica, totusi, sufletul.

Rav Tzvi Elimelech Shapira – Adenda la MAHARTZA, paragraful 9

Fiecare litera din Cartea Zohar si din scrierile marelui nostru invatator, Rav Haim Vital…sunt mari corectari pentru suflet, pentru a corecta toate incarnarile.

Rav Itzhak Iehuda Iehiel din Komarno – Pastrand Milostenia, cap. 4, invatatura 20.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed