Da-mi voie sa fiu impreuna cu toti ceilalti

In curand stiinta Kabbalah va fi de stricta necesitate deoarece fara ea omul nu va putea supravietui intr-o lume complet globalizata. Va fi din ce in ce mai evident ca nu avem nici dorinte si nici calitati care sa se potriveasca sau sa se armonizeze cu lumea care ni se dezvaluie in prezent.

Lumina din Cartea Zohar ne creaza senzatia si intelegerea unicitatii globale. Din ea primim oportunitatea de a intelege lumea, de a vedea in mod corect cum prin matricea ei  Lumina creaza in noi. Apoi, pe mai departe, vom dori forta naturii care instaureaza lumea globala care ne este revelata acum, spre a ne modifica in asa fel incat sa devenim potriviti pentru ea.  Vrem propriul nostru sistem natural care sa ne inconjoare.

Pana acum, mi s-a parut intotdeauna ca eram deasupra naturii si ca o controlam. Oricum, inteleg acum ca nu este asa, si vreau sa ma unesc cu natura, care este in general globala, integrala, uriasa, un tot unitar si perfect. Vreau sa-i folosesc forta sa integrala, unicitatea ei. Acum vad ca sunt doar un element defect, singura sa parte care nu este integrala. Numai egoul meu ma separa de natura.

Deci fie ca forta naturii sa-mi alunge egoismul si sa-mi permita sa fiu impreuna cu toata lumea! Aceasta este salvarea mea!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: