Dand lumii o solutie

Prin creerea unei retele de interconexiuni noi conducem lumea, noi devenim ”centrul de daruire” al lumii. Umanitatea a experimentat suferinta, dar nu e in stare sa desluseasca motivul din spatele ei si de aceea nu stie cum sa se elibereze de ea. Acest lucru este deja vizibil si se va simti tot mai mult. De aceea, noi trebuie cat mai repede posibil sa explicam si sa spunem oamenilor despre motivul din spatele crizei, despre natura ei, si cum se poate iesi din ea.

Fara asta nu putem spune ca noi transmitem daruire asupra lumii. Trebuie sa ne implicam in nenorocirile oamenilor cu toata forta noastra, sa le simtim durerea si cererile mai mult decat pe ale noastre. Acesta este principalul nostru scop. Pentru asta existam. Acesta este motivul pentru care e necesar ca in cel mai scurt timp posibil sa iesim in lume  cu explicatia despre ce se intampla. Lumea nu va putea sa discearna asupra solutiei, de una singura. Asta ne obliga sa creem retele pentru pregatirea educatorilor, creerea continutului, si altele asemenea.

Aceasta este munca noastra. Gratie ei vom avansa si noi insine, doar prin diseminare si grija fata de cel de alaturi/ vecin.

Din a 2-a parte a Lectiei zilnice de Cabala 28.02.2012, „Intrebari si raspunsuri”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: