De ce ne simtim asa de rau?

Ne punem de multe ori intrebarea: “De ce ma simt asa de rau? Nu am ranit pe nimeni, asa ca, prin ce gresesc?“ Ca si copiii mici, intrebam ce am facut gresit si de ce ne simtim atat de rau. In afara de asta, se pare ca starea se inrautateste, fara nici un motiv aparent. Noi ne consideram cetateni respectabili, care nu au comis nicio infractiune. Deci, ce se intampla? De ce vine acest rau catre noi?

Totul vine de Sus. Nu exista nimic in lumea noastra, care sa nu fie planificat de Sus, in functie de calculul sistemului comun. Zohar-ul explica faptul ca noile coruptii sunt revelate in noi, in fiecare moment. Daca le vom da atentie prin includerea in sistemul nostru comun, care este grupul si studiul (cel putin una pana la doua ore pe zi), atunci vom primi forta si sensibilitatea sa le corectam.

Ar fi imposibil pentru noi sa distingem aceste stari, mai inainte de a le recunoaste. Mai mult decat atat, daca nu recunoastem aceleasi coruptii (Reshimot – Gene informationale), precum si oportunitatile de a ne corecta pe noi insine si a avansa spiritual, atunci ele se transforma in rau in interiorul nostru. Aceasta este cauza tuturor bolilor, problemelor si a crizelor din viata noastra.

De la o generatie la alta, raul necorectat se acumuleaza treptat si, in generatia noastra a ajuns la o masura suficienta. Toate acestea se intampla, deoarece noi nu construim o dorinta, care este un Vas- KLI, in care Luminile (Ruhot-Spiritele) sa se imbrace in noi. In caz contrar, vom fi in masura sa dezvaluim sensul vietii si sa schimbam soarta noastra.

Fara un KLI, cadrul in care ar trebui sa se imbrace, aceste Lumini raman sub forma unui Spirit –Ruah, fara un corp, ceea ce inseamna ca actioneaza in detrimentul nostru. Deci, noi simtim altfel perceperea acestei Lumini decat ca in dorintele corectate.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: