Descoperind maretia Creatorului

Intrebare: Ce trebuie sa fac in mod special, atunci cand simt o impietrire a inimii?

Raspunsul meu: Fara emotii in plus, incearca sa clarifici urmatoarea stare: Cine facea asta, de ce, cum controleaza si organizeaza El mediul tau inconjurator? Nu da gres; incearca sa tii situatia sub control astfel incat sa creezi un punct de contact cu Creatorul. De asemenea, dupa cum Creatorul ti-a spus, Haide sa mergem la Faraon pentru ca Eu i-am impietrit inima, acum tu trebuie sa Ii ceri. Acum este exact acel moment in care tu trebuie sa-I ceri ajutorul. De altfel, de aceea El te-a adus la Faraon.

Creatorul nu iti va raspunde niciodata cat timp tu esti intr-o stare in care te simti bine si totul in jurul tau este luminos. Nu vei receptiona nimic in astfel de stari! De fapt, cand esti in astfel de stari, nu ai nevoie de El. Poti sa-I multumesti Creatorului pentru bunatatea Sa, dar asta este de fapt un egoism complet.

Atunci, cand te aude Creatorul? Te va auzi exact atunci cand esti in perioade rele (Poarta Lacrimilor-Shaar Hadmaot). Altfel, in prezent, de ce El exista si de ce El te-a adus intr-o astfel de stare? Numai in asemenea stari ai intr-adevar nevoie de el! Iti sunt date tie toate, numai pentru ca sa-l iei pe Creator de mana. Tu esti mic si tu stai langa El si spui: I-ai impietrit inima? Acum ajuta-ma! Imi este frica! Nu vreau asta! Nu stiu ce sa fac! Ai mila de mine!

Si ce spune Creatorul? El spune, I-am impietrit inima pentru ca doresc ca sa fie descoperita de tine. Vreau ca tu sa vezi maretia Mea. Voi deveni mare prin Faraon! Creatorul  poate fi mare in ochi tai, numai daca iti este frica de ego-ul tau, Faraonul. Nu stii ce sa faci cu el si ii esti subjugat. Apoi, daca Creatorul poate sa te salveze din aceasta stare, vei incepe sa respecti si sa pui pret pe puterea si maretia Sa. In acest fel vom invata cine este Creatorul.

Faraonul ne da masura puterii si maretiei Creatorului. De exemplu, Faraonul te ingreuneaza cu o greutate de 20 de unitati si Creatorul te scapa de ea. Apoi tu evaluezi puterea Creatorului la 20 de unitati, impotriva Faraonului. De fapt Creatorul, Lumina, nu are nicio forma. Dorinta ta (Kli) ii da Lui forma. Asa avansezi. De aceea, numai asemenea stari sunt pozitive.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: