Dezvaluirea sufletului meu cel mare

Trebuie sa dezvalui o realitate unica si, pentru a face asta, trebuie sa gasesc in mine mijlocul care ma va ajuta sa realizez acest lucru. In mine sunt insuflate toate fortele necesare sa ma ajute: Creatorul, creatia, eu, lumea, prietenii, oamenii, profesorul, cartile, Rabi Shimon si grupul sau, Moshe si Torah, care este programul universului.

Sufletul meu “mare” este colectia tuturor acestor forte intr-un sistem de o vitalitate incredibila. Eu stau inaintea acestui suflet mare, ca un copil. E al meu, dar trebuie sa il dobandesc si sa il dezvalui, sa invat si sa il activez – toate, in masura in care sunt capabil sa fac asta corect. Mie imi pare corupt, desi, de fapt, nu este asa. Doar ca eu cel actual sunt corupt si de asta vad asa. Trebuie sa ma corectez pe mine insumi si atitudinea mea fata de el.

Kabalistii ne explica despre cum sa ne deschidem si sa ne dezvaluim propriile noastre calitati, sa largim orizonturile perceptiei si simtirii si, facand asta, sa dezvaluim acest suflet mare in dorinta noastra.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed