El si Eu si noi Impreuna

Intrebare: Cum pot sa merg impreuna cu fluxul Zohar-ului, cautand acele calitati, in interiorul meu si, in acelasi timp sa gandesc la conexiunea mea cu ceilalti?

Raspunsul meu: Pana in prezent, noi nu simtim cum toate aceste procese sunt interconectate si ca toti suntem inclusi intr-o singura imagine – Creatorul si cu mine. Suntem toti conectati intr-o forma foarte mica si simpla, in masura similitudinii noastre cu El. Ceea ce noi numim “sine” este, de fapt, restul lumii – neinsufletit, vegetativ, animat si nivelul uman din mine. Si Creatorul este multitudinea de forte si motive.

Prin urmare, trebuie sa punem in practica, folosind Cartea Zohar, pentru a vedea unitatea si punctul de conectare dintre noi. “Eu” sunt unul; “Creatorul” este Unul; si impreuna “Noi” suntem uniti ca un intreg. Pana cand acest lucru nu se intampla ne vom simti instrainati, separati si confuzi, dar treptat, vom incepe sa ne schimbam. La fel cum se intampla cu un copil in crestere; numai efortul pe care-l facem ne va ajuta.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: