Există oameni care ating lumea lor într-o oră

Întrebare: Ce pot spune unei persoane care vrea “să atingă lumea într-o oră”?

Răspuns: Este spus: “Există oameni care ating lumea lor într-o oră”. Într-o oră înseamnă printr-o acţiune. O acţiune nu poate să se refere decât la conexiune. A atinge lumea sa în spiritualitate se referă la o anumită revelare a adevăratei realităţi contrar realităţii noastre fictive. Cu cât putem să ne conectăm mai puternic, pentru a atinge nu doar o schimbare cantitativă, ci calitativă, cu atât mai repede vom cunoaşte un mare succes şi vom descoperi o nouă lume.

Ne pregătim pentru un mare congres cu acest motto. Deşi asta nu înseamnă că această formulă ar trebui să fie scrisă efectiv, va fi intenţia noastră: să îndeplinim această ocazie şi să atingem lumea spirituală într-o oră. În timpul congresului vom întâlni oameni care sunt departe de noi, oameni care nu au avut contact cu noi, cei care au învăţat despre înţelepciunea Cabala prin canalul nostru de televiziune sau internet şi nu ne cunosc.

Invităm pe toată lumea şi sperăm şi aşteptăm ca ei să atingă un sentiment, o înţelegere, a ceea ce este spiritualitatea. Putem face acest lucru într-un timp scurt, în timpul zilelor de congres sau chiar în câteva ore în care persoana va asista la congres cu noi. Prin urmare, este spus: “Există o persoană care atinge lumea ei într-o oră”. În timpul vieţii sale, o persoană nu ştie unde este cea mai mare comoară care poate da un sens vieţii sale. În schimb noi, avem o carte specială, Cartea Zohar, pe care dorim să o deschidem pentru toată lumea.

Din prima parte a Lecţiei zilnice de Cabala, 29.12.2013, Scrierile lui Baal HaSulam

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: