Fii propriul tau psiholog

Omul trebuie sa fie propriul sau psiholog spiritual; trebuie mereu sa urmareasca in ce parte se inclina „balanta” sa – catre bunatate sau catre rau. De asemenea, trebuie sa isi analizeze toate calitatile si sa lucreze cu ele. Trebuie sa verifice fiecare dintre calitatile sale, ca sa vada ce este si unde ii este locul, pentru ca prin aceste calitati, el va incepe sa Il simta pe Creator.

Zohar-ul vorbeste despre sistemul care ne guverneaza si ne controleaza calitatile. In acest sistem, Creatorul este cel care implementeaza toate actiunile in cadrul acestor calitati. El ne invita sa ajungem sa Il cunoastem prin toate aceste calitati, actiunile lor si tot acest sistem. El ne spune o poveste, prin care putem sa incepem sa Il recunoastem pe El, calitatile pe care le-a creat, modul in care le-a conectat unele cu altele si cum putem sa incepem sa le studiem.

In felul acesta discernem sistemul, structura si functionalitatea sa, precum si forta care lucreaza cu el. Acesta este modul in care vom ajunge sa Il cunoastem pe Creator, caci tot acest sistem este o legatura care ne conecteaza cu Creatorul.

Acest sistem va disparea la Sfarsitul Corectarii, deoarece nu va mai ramane nimic de ascuns si de conectat. Va fi o conexiune universala absoluta.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: