Fiii Mei M-au Invins Pe Mine

Creatorul a infaptuit dorinta de primire, si o repeta in fiecare moment. In alte cuvinte, de fiecare data cand simtim dorinta de a dobandi noi placeri, acestea sunt realizate de Creator, in interiorul meu. El ma indeamna si-mi traseaza drumul meu spre aceste dorinte. El trezeste toate aceste porniri in mine si ma controleaza ca o mana in interiorul unei manusi,  instigand noi dorinte in mine, la fiecare schimbare.

Cand realizez aceste dorinte, care sunt date de Creator, fara gandul ca de unde au venit si de motivul lor, eu sunt pe aceeasi treapta, vegetativa sau animata. Oricum, cand se desteapta punctul din inima, in mine , incep sa disting ca, Creatorul este cel care se joaca cu mine ca si cand as fi o manusa pe mana Lui.

Acum, ma uit la tot ce se intampla in interiorul punctului din inima. Inteleg ca El este cel care ma induce de fiecare data, sa dobandesc noi obiective. Uitandu-ma la fiecare lucru din interiorul punctului din inima cu aceasta constientizare, este ca si cand m-as uita la lucruri in interiorul Lui. Asta este motivul pentru care punctul din inima, care este embrionul sufletului, este numit partea Creatorului de Sus. Cu acest punct din inima, obtin sansa, sa schimb animalul din interior, in om.

Cum fac asta? O fac lucrand impotriva Creatorului, diferit de natura mea, si contra mainii Lui din mine. Refuz sa execut orbeste orice evoca El in mine. Ma opresc  in a folosi dorinta pe care El o desteapta in mine si verific motivul si telul, pentu continuarea actiunii in aceeasi directie. Chiar daca El asa vrea , descopar daca am vreun fel de libertate aici. Descopar daca trebuie sa ma fi trezit mecanic si sa continui sa indeplinesc aceeasi dorinta ca El, cel care trezeste in mine, ca pe o mana intr-o manusa, sau daca vreau sa incetez sa actionez ca aceasta, incepand din acest moment , sa actionez independent. Cum este scris –Fiii Mei M-au invins pe Mine.

Continui sa fac actiunea Creatorului, dar numai cu conditia ca sa particip in ea, in aceeasi directie, totusi aceeasi, si aceeasi intentie ca a Stapanului. Vreau sa-L descopar in asta. Vreau sa fiu partenerul lui in absolut totul si sa dobandesc adeziunea cu El prin aceasta asociere.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed