Fragmente din cartea mea – in lucru: Ghidul pentru Cartea Zohar

Zohar este coroana stiintei Cabala. Nu este o coincidenta ca detine un loc special in tezaurul  patrimoniului umanitatii. Si nu este intamplator pur si simplu, faptul ca a trezit un astfel de respect si teama. Aceasta Carte constituie un mare cadou pe care l-am primit direct de la Creator. Este o forta speciala si minunata, capabila sa ne aduca pe noi toti la bunatate, eternitate si perfectiune.

Exact acesta este motivul, pentru care astazi – cand intreaga umanitate este la punctul de cotitura, al dezvoltarii sale – aceasta Carte a fost dezvaluita. Nicio alta carte (nici chiar, oricare dintre celelalte carti de Cabala, al caror scop este de a ne ridica la Lumea Superioara), nu se poate compara cu Cartea Zohar, in ceea ce priveste forta sa de influenta. Aceasta angajeaza, cucereste si atrage cititorul intr-o asemenea masura, incat el doreste sa se intoarca la ea, sa fie sub influenta ei, din nou si din nou.

Pentru cititorul care e deja adancit in ea, aceasta devine o sursa de energie, forta si viata. Aceasta carte dezvaluie secretele ambelor lumi, Cea Superioara si aceasta lume, pe care astazi, stiinta este inca incapabila sa o dezvaluie. Cu ajutorul Cartii Zohar putem intelege ce se intampla cu noi, reveleaza o noua viata pentru noi insine, si ne uneste cu sursa bunatatii si implinirii perfecte.

Scopul acestei carti este de a pregati cititorul pentru studiul Cartii Zohar. Ghidul pentru Cartea Zohar este menit sa fie studiat in mod independent, astfel cum reiese si din titlu, ca un ghid pentru Cartea  Zohar, si nu presupune niciun fel de cunostinte preliminare in intelepciunea Cabalei.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: