Gasirea Intelepciunii Ascunse in Kabbalah

Cand citim Zohar-ul, avem nevoie de a conecta tot ceea ce exista intr-adevar in acea realitate din interiorul sufletului nostru. Sufletul este ceea ce noi numim Malchut a Lumii Infinitului (Atzilut), insemnand toate lumile incorporate impreuna, Eu sau Intreaga lume si Eu; Tot ce face parte din sufletul meu, deoarece sufletul meu este un instrument de perceptie.

Cine este Creatorul? Acesta este puterea interioara care actioneaza in sufletul meu, este motivul existentei mele, cauza care ma obliga sa urmaresc revelarea universului si a Creatorului, ca sursa a vietii mele.

Zohar-ul ne vorbeste despre suflet si diferitele lui parti, precum si despre starile si procesele prin care trece acesta. Din cauza dorintei mele de a afla mai multe despre starile sufletului si despre procesele ce au loc, sufletul este revelat; gasesc instrumentele de perceptie cu care sa simt lumea reala in care traiesc, dar care, pana acum, a fost ascunsa de mine. Kabbalah este numita Intelepciunea ascunsa, deoarece este studiul lumii ascunse si a procesului de a dezvalui aceasta.

Adaugat studiului Kabalei, ne este dat grupul, pentru a ne ajuta sa dezvaluim aceasta lume. Parte a realitatii pe care o numesc Grupul de Kabbalah sau grupul colegilor mei ma poate ajuta in aceasta sarcina. Ei sunt parti active din realitate, doar anumite parti active ale realitatii. Eu pot sa simt grupul si doriesc sa-l conectez cu mine. Impreuna cu ei, pot lucra pentru a-i aduce mai aproape de mine.

Nu pot lucra cu restul realitatii in acest fel, pentru ca eu nu simt acelasi tip de reactie a conexiunii, pe care o pot primi de la grup. Aceste parti active din realitate sunt date pentru mine de catre Creator, astfel incat, lucrand prin ele ma pot aduce mai aproape de restul realitatii, care sunt parti din sufletul meu.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed