Ghidul pentru Cartea Zohar: Calea catre Revelarea Creatorului

Fragmente din viitoarea mea carte, Ghidul pentru Cartea Zohar

Corectarea atitudinilor de la iubirea de sine la iubirea altora, intr-un grup Cabalist este posibila doar cu ajutorul Fortei Superioare care a creat inclinatia rea, egoismul nostru. Doar aceasta Forta poate transforma inclinatia rea in bine, asa cum este scris, Am creat inclinatia rea si am dat Tora pentru corectarea ei, deoarece Lumina din ea Reformeaza; adica, ne uneste in iubire.

De fapt, chiar in acest moment noi exsistam intr-o realitate perfecta. Noi suntem strans conectati unii cu altii, ca parti ale unui corp, in iubire reciproca si adeziune cu Forta Superioara care ne-a creat si ne-a umplut cu iubire si abundenta. Noi trebuie doar sa ne trezim la sentimentul si constientizarea acestei realitati, in acelasi fel in care o persoana care este inconstienta trebuie sa se trezeasca pentru a se simti vie.

Aceasta trezire, invierea fortei Luminii care Reformeaza, poate fi simtita doar atunci cand suntem impreuna. In grup, noi incercam sa stam conectati in iubirea intre noi si sa ne ridicam deasupra emotiilor noastre instinctive egoiste. Impreuna, noi citim Cartea Zohar.

Aceasta Carte vorbeste despre unitatea dintre noi si starea noastra de existenta corectata. Deci, citirea colectiva a Cartii Zohar cu intentia de a atinge unitatea trezeste Lumina care ne intoarce de la uitare. Treptat, noi incepem sa simtim conexiunea, si prin ea, pe Creator. Facand asta, noi dobandim realizarea practica a esentei stiintei Cabalei: revelarea Creatorului catre fiintele create.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: