Ghidul pentru Cartea Zohar: De la Intuneric la Lumina

Fragmente din viitoarea mea carte, Ghidul pentru Cartea Zohar

Intunericul simtit in dorinta de a primi placere poate fi transformat in Lumina primita, adica directia dorintei este transformata din pentru placerea mea, in daruire aproapelui meu. Asta inseamna ca cineva trebuie sa isi foloseasca dorinta de placere pentru a incepe sa daruiasca aproapelui sau si prin aceasta sa simta placere din daruire. Doar in acest punct poate o persoana sa devina nelimitata in actiunile sale de vreme ce numai daruirea nu cunoaste granite.

Daca obtin placere in acelasi fel ca si Creatorul (prin daruire) voi deveni astfel similar cu El si voi simti viata perfecta si eterna, umpluta cu iubire si daruire. Ce imi lipseste pentru a dobandi acest nou tip de implinire? Este nevoie sa imi iubesc aproapele si sa gasesc implinirea de care el are nevoie. Pot obtine de la Creator iubirea aproapelui cu ajutorul Luminii care Reformeaza. Eu primesc de la El Lumina abundentei, pentru a ajuta la implinirea aproapelui meu.

Astfel, devin partenerul Creatorului, in tot ceea ce exista: devin similar cu El. Astfel, corectarea intentiei are loc prin folosirea dorintei de placere.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: