Ghidul pentru Cartea Zohar: Prefata autorului

Dragi prieteni, am inceput sa public fragmente din viitoarea mea carte, Ghidul pentru Cartea Zohar.

Prefata autorului

Stimate cititor,

Daca te intrebi de ce ai nevoie de aceasta carte, citeste o pagina si trebuie sa-ti raspunzi singur, daca vrei sa continui sau nu. Stiinta Cabala si principala sa Carte, Zohar-ul, explica motivul si scopul existentei noastre, programul initial de dezvoltare spirituala insuflat in natura, precum si modul de a atinge scopul vietii folosind calea cea mai scurta si mai usoara.

Dupa cum este descris in Cartea Zohar, Creatorul a creat un program de dezvoltare umana: pentru a aduce omul la starea Creatorului. De ce? Deoarece aceasta stare este cea mai buna din cate exista. Dar, in scopul de a conduce omul la aceasta stare, nu este suficient ca el sa se umple cu placeri sau sa i se ofere cunostinte despre viata vesnica si perfecta. Este necesar, de asemenea, ca omul sa experimenteze pe deplin aceasta stare. Pentru aceasta, omul trebuie sa atinga aceasta stare perfecta a Creatorului, pe cont propriu. El trebuie sa invete cum sa separe placerea de suferinta, adevarul de minciuna, prin alegerea adevarului amar, deasupra dulcii inselaciuni.

Nu este o cale usoara, de dezvoltare. Noi acoperim o parte din aceasta cale, inconstient, in decursul mai multor reincarnari. Dar generatia noastra a ajuns la ultima etapa a dezvoltarii umane, si de aceea avem nevoie sa percepem esenta vietii si sa intelegem ce se intampla cu noi, unde si de ce traim. Aceste intrebari vor conduce treptat, toata lumea spre intelepciunea Cabalei, asa cum tu, ai deschis aceasta carte, chiar acum. Acest lucru se datoreaza faptului ca dupa nenumarate cautari, oamenii nu sunt capabili sa gaseasca un raspuns autentic, revelatia sursei existentei lor, nicaieri in alta parte .

Aceasta carte descrie etapele dezvoltarii tale, pana la atingerea similitudinii complete cu Creatorul. Acest proces este inevitabil si obligatoriu pentru toata lumea care traieste pe Pamant. Decizia ta de a inchide aceasta carte si a continua sa traiesti asa cum ai facut-o pana acum, sau, de a face o incercare de a realiza utilitatea intelepciunii Cabalei – va defini viitorul tau.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed