Ghidul pentru Cartea Zohar: Sistemul de Comunicare cu Creatorul

Fragmente din viitoarea mea carte, Ghidul pentru Cartea Zohar

Daca vrem sa imbunatatim starea omenirii, Cartea Zohar trebuie sa devina Cartea de capatai pentru intreaga lume. Zohar nu este o carte, ci mai degraba, un sistem. Lectura Cartii Zohar activeaza o influenta pozitiva a sistemului Superior, spiritual, asupra lumii noastre, aducandu-i abundenta.

Toata bunatatea care se reveleaza in lumea noastra trece prin sistemul de comunicatii al tuturor creaturilor, si acest sistem este numit Cartea Zohar. In fiecare secunda a vietii noastre actionam instinctiv, pentru a atinge bunatatea. Prin urmare, acest aparat, Cartea Zohar, care poate permite primirea fortei pozitive, ar trebui sa ramana mereu in fata noastra.

Daca reusim, chiar si la un grad mai mic, sa realizam acest lucru, vom vedea imbunatatire in totul: emotii, motivatie, perceptie si actiune. Intreaga realitate se va schimba, iar lumea va deveni complet diferita. Dintr-odata vom simti cum ne invaluie prezenta unei forte mai inalte si pline de bunatate. Vom simti actiunile sale, densitatea aerului nostru va creste…

Scopul Cartii Zohar nu este pentru a activa abundenta si bunatatea, ci este un sistem de comunicare intre noi si Creator. Sa speram ca vom tine seama de sfatul marilor Cabalisti, si vom folosi Cartea Zohar,  pentru a atinge scopul existentei noastre.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed