Intrebari despre intalnirile de grup si indeplinirea dorintelor

Intrebare: In grupul nostru, un anumit numar de prieteni sa intalnesc atunci cand au timp liber. Eu simt ca aceste intalniri stau in calea unitatii depline dintre toti prietenii din grup.

Apar tot mai multe obiectii la aceste intalniri. Credem ca ar trebui sa ne intalnim nu ca grupuri separate ci cu totii, impreuna. Cum ar trebui sa ne comportam? Daca vom continua in acest fel, atunci cum vom putea explica asta prietenilor care sunt impotriva acestor intalniri?

Raspuns: Este de dorit sa va intalniti cel putin o data pe saptamana pentru lectia mea de duminica, o masa festiva si intalnirea prietenilor. Veniti cu familiile voastre, petreceti cateva ore impreuna astfel incat asta va deveni o traditie pentru voi.

Intrebare: Vorbiti despre dragoste si indeplinirea neconditionate a dorintelor prietenilor. Daca cineva satisface aceste dorinte, el isi creste ego-ul si asta creeaza o stare de superioritate. Despre ce dorinte vorbiti si cum poate sa le indeplineasca o persoana, fara sa se gandeasca la el insusi?

Raspuns: Iubirea pentru ceilalti inseamna sa-i indeplinesti dorinta de spiritualitate a lui sau a ei pentru ca toate celelalte dorinte (cu exceptia necesitatilor vitale) sunt in detrimentul unei persoane!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed