Introducere In Sistemul Creat De Rashbi

In scopul intrarii si pentru a deveni parte din sistemul creat de Rashbi pentru noi, prima cerinta este sa experimentam starea de embrion spiritual (Ibur). In aceasta stare incerc sa ma anulez pe mine insumi. Cu ajutorul curent al grupului kabalistic imi anulez egoismul. Impreuna cu acest grup imi doresc sa ma alatur Sistemului Superior despre care vorbesc kabalistii si sa cresc acolo.

Incep sa ma regasesc intr-un grup mai presus de mine insumi in care sa-mi extind abilitatile de a ma anula pe mine in fata grupului. Apoi incep sa vad fortele unui sistem si mai inalt de operare intre mine si prietenii mei prin care sa-mi consolidez legatura mea cu ceilalti.

Aici ma ajuta sistemul Rashbi. In acest sistem, acelasi grup de kabalisti care s-a corectat pe sine pana la nivelul 125, in timpul destramarii sufletului comun, este primul care-mi serveste ca uter matern (in starea mea de embrion, ibur) si apoi ma ingrijeste (Hagat) si poarta Lumina Mohin catre mine (Habad). Toata Lumina care trece prin cele trei linii catre sufletele despartite (sparte) este trecuta prin acest transportator (liniile) care ne conecteaza la Lumea Infinita.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: