Invata sa trezesti zorile

O persoana din lumea noastra invata la universitate timp de mai multi ani, da mai multe examene si sufera atunci cand nu intelege ceva, dar mai tarziu, cand termina studiile, primeste o diploma si pleaca de la facultate, nu-si mai aminteste: de ce a inceput ea sa studieze? Ei bine, a facut-o ca sa dobandeasca o anumita abordare fata de domeniul sau de specialitate; pentru a dobandi capacitatea de a invata lucruri noi. Cunoasterea sa anterioara nu e o baza pentru asta; ea nu face decat sa ii dea abordarea corecta, care o face mai capabila sa perceapa „Lumina care Reformeaza”.

Aceeasi capacitate e transferata in spiritualitate, de la un grad la urmatorul. Trecand de la un grad la altul, devin mai indemanatic si mai sensibil la Lumina si sunt mai capabil sa o atrag. Nu stiu ce este Lumina, dar deja stiu cum functioneaza. Pot sa o recunosc si, din interiorul dorintelor mele, pot sa inteleg cum ar trebui ea sa vina la mine si care ar trebui sa fie influenta ei. Intr-o masura, sunt pregatit pentru stari noi si necunoscute. Sunt capabil sa evoc influenta Luminii asupra mea prin propriul meu acord, iar cand vine Lumina, sunt pregatit pentru ea.

Dinauntrul calitatilor mele, eu deja recunosc si doresc influenta corecta a Luminii. Chiar si in absenta Luminii, in intuneric, in timpul tranzitiei din aceasta lume in lumea ce va veni, eu pot deja sa trezesc zorile.

Ca urmare, toata lucrarea noastra este sa cautam mereu, deoarece cautarea ne aduce alte forme de intelegere despre gradele superioare.Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: