Iti Pui Tu Insuti Intrebarea Corecta In Timp Ce Studiezi Zohar-ul?

Intrebare: In timp ce citesc Cartea Zohar incerc sa-mi imaginez ceea ce citesc, inauntrul dorintei mele, dar asta ma face sa ma rup de text si sa ma scufund in stresurile mele interioare. Dupa aceea realizez ca am pierdut concentrarea si este ca si cum eu plutesc departe si nu mai inteleg nimic. Ce sa fac?

Raspunsul meu: Cel mai important lucru este daca aceste calatorii in “interior” sunt sprijinite de intrebarea : “Cand va sosi salvarea, va fi adusa de Lumina Reformatoare?”

Nu are importanta cum isi imagineaza o persoana ce e scris in Zohar sau cum ii merge cu cercetarea interioara, cel mai important lucru este daca in adancul gandurilor si eforturilor sale el continua sa astepte sa vina Lumina. Daca el asteapta ca Ea sa-l schimbe si sa-i dezvaluie continutul Cartii Zohar – senzatia Lumii Superioare si a dorintei de daruire.

Ceea ce conteaza cel mai mult, este: daca o persoana simte ca inima lui vrea sa se deplaseze in aceasta directie. Daca vrea, atunci gandurile sale, confuziile si amintirile despre el insusi precum si faptul ca nu-l asculta pe cel care citeste devin neimportante. Peste toate astea el este deranjat doar de un singur gand: “Cand imi va veni ajutorul de Sus?”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: