Lumea la o Frecventa diferita

Intrebare: Spui ca trebuie sa ne dezvoltam senzitivitatea. Poti explica de ce este necesara asta si cum putem sa o facem?

Raspuns: Calea atingerii spirituale consta in ridicarea senzitivitatii noastre. Obiceiul devine o a doua natura. Dezvoltam asemenea calitati si abilitati in noi, pe care nu le-am folosit anterior si nici macar nu am inteles ca aceste posibilitati sint prezente in noi – sa simtim fenomenele pe care nu le-am perceput pina acum. Ele sint prezente in natura, in jurul nostru, deoarece Lumea Superioara este aici. Dar unde este? Ea exista la o frecventa diferita, intr-o calitate diferita ce nu exista in interiorul meu, si acesta este motivul pentru care nu o recunosc.

De aceea, totul depinde de cit de mult vom creste senzitivitatea catre calitatea de daruire. In concordanta cu asta, in loc sa percepem reteaua de absorbtie in interiorul meu, care actioneaza intre creaturi la nivelele neanimat, vegetativ si animat, eu voi percepe reteaua de influenta, care opereaza intre suflete la nivelul uman sau „vorbitor”. Asta este ceea ce trebuie sa dobindim. De aceea, totul depinde de senzitivitatea noastra.

Din a 2-a parte a Leciei zilnice de Cabala 12/29/10, Zoharul

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: