Mecanismul Ascuns Din Interiorul Zohar-ului

Avem nevoie sa facem o munca foarte specializata, in conditii foarte specifice pentru a dezvalui influenta Luminii Superioare asupra noastra. Astfel, absenta oricaror simturi, arome sau intelegere in timpul studierii Zohar-ului nu inseamna ceva.

Nu este nevoie sa simti sau sa intelegi; pur si simplu ai nevoie sa stai deschis in fata influentei Luminii si las-o sa actioneze pentru tine. Mediul inconjurator ne aduce la unison spre dorinta corecta asa ca devenim dornici sa fim influientati  de Lumina chiar daca suntem in absenta conexiunii cu ceea ce noi descifram , testam sau intelegem.

Asta este ceea ce noi numim forta miraculoasa (Sgula) care este implantata in Cartea Zohar. Acest mecanism ascuns – mai degraba, decat povesti sau cuvinte- intr-un fel lucreaza asupra noastra si ne impinge inainte.

Cand invatam Zohar-ul avem nevoie sa credem inteleptii, inseamna ca avem nevoie sa credem in Sfatul Kabalist. Trebuie sa avem grija, in mod constant cum sa ne aliniem pe noi insine cu intuitia fortei care este acum tinuta secret fata de noi.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: