Nu Poti Dezvalui Zohar-ul De Unul Singur

In Zohar citim despre tot felul de calitati si dorinte care exista in fiecare din noi, precum si a starilor prin care se trece. Impreuna, trebuie sa depunem efortul de a incerca sa le recunoastem, in noi.

Nu este eficient pentru o persoana, individual, sa incerce sa-si dezvaluie aceste calitati si dorinte. Mai degraba ar trebui sa ne straduim sa dezvaluim toate acestea in vasul comun al sufletelor noastre (Kli), in cazul in care aceste dorinte cum ar fi Faraon, Moise si altele, nu exista in sine. O persoana nu stie ce sunt, sau ce simbolizeaza. El nu poate recunoaste aceste calitati, sa vada legaturile dintre ele, sau sa evalueze nivelul lor. El doar aude sunetele si cuvintele. Trebuie sa incerce sa le vada ca o structura colectiva, ca pe cele zece Sfirot comune ale sufletului nostru.

Intr-adevar, autorii Cartii Zohar au fost zece prieteni care s-au unit impreuna intr-un singur Vas-Kli si au atins corectia la toate gradele. In acelasi mod trebuie sa ne imaginam noi starea noastra.

Desigur, fiecare persoana are felul ei personal de a simti Lumea Spirituala, pentru fiecare este formata din zece Sfirot. Cu toate acestea munca noastra nu va fi completa daca nu ne conectam la vasul comun al sufletului care, de asemenea, este compus din zece Sfirot, in intregul HaVaYaH .

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed