Numai un Vas Adevarat Poate Rrimi Reala Implinire

Trebuie sa intelegem ca Zohar-ul este destinat descoperirii punctului nostru din inima, si nu pentru implinirea simturilor noastre obisnuite, sau a intelectului, ele apartinand acestei lumi. Ai deschis cartea si te apuca disperarea, deoarece nu o intelegi sau nu o simti; dar la ce fel de senzatie sau intelegere te astepti? Impactul cu Cartea Zohar are loc intr-un mod diferit, nu asa cum crezi tu ca ar fi.

Ai pregatit un butoi sau o galeata (dorinte egoiste), si te asteapti ca acestea sa fie umplute cu ceea ce pare a fi implinire spirituala, in timp ce, de fapt, tu ai o dorinta de implinire egoista. Zohar-ul, cu toate acestea, iti ofera un tip diferit de Vas de primire – unul de daruire, anti-egoist, precum si implinirea corespunzatoare – placerea de a darui.

Acestea sunt faze normale prin care trece fiecare persoana, dezvaluind treptat, Kli-ul-Vasul lui, atitudinea sa si implinirea la care trebuie sa se astepte. Ca urmare, toate iluziile dispar in cele din urma si individul dezvaluie adevaratul Kli , care este pregatit pentru tipul corect de implinire.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: