O forta spirituala cu o influenta uriasa

Intrebare: Inainte sa incepem sa studiem Cartea Zohar, starile noastre interioare si urcarile si coborarile noastre erau mai echilibrate. Acum, ele sunt mult mai dramatice si mai extreme, ca un fel de alb si negru. De ce se intampla asta?

Raspunsul meu: Asta deoarece suntem afectati de Cartea Zohar, care e o carte extraordinar de puternica. Si in plus, o citim cu totii, impreuna.

Influenta Zohar-ului ne permite sa simtim daca suntem efectiv conectati sau nu unii cu altii, pentru ca ea a fost scrisa de un grup de kabalisti care erau conectati complet unii cu altii si care atinsesera corectarea absoluta la toate cele 125 de niveluri.

Atunci cand Lumina vine si ne influenteaza dintr-o sursa atat de inalta, ea creeaza constienta asupra punctului in care ne aflam, in raport cu Lumina. Ca urmare, cu siguranta ca vom trece prin stari dramatice si extreme, de la confuzie la inspiratie, anxietate, oboseala totala, insensibilitate si multe altele. Asta ne va permite sa ne construim, ca sa incepem sa simtim spiritual.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: