Panoul de comanda al evolutiei spirituale

Cel mai important lucru, cand citesti Zohar-ul este sa te mentii naiv si simplu, fata de el. Aceasta Carte este atat de eterica si mareata ca, in relatie cu ea, noi suntem precum copiii mici, care au primit o enciclopedie si care cu greu pot s-o rasfoiasca.

Noi nu intelegem nimic din cele scrise in Zohar. Totusi, acest lucru nu este relevant. Daca tu studiezi Zohar-ul , in masura in care esti capabil, atunci vei primi o mare influenta de la Lumina continuta in aceasta Carte.

Nu numai ca citesti sau asculti despre ce e scris intr-o carte, ci este ca si cum ai sta in fata unui ecran de calculator care este controlat prin atingerea unui deget.  Acesta este modul in care lucreaza Cartea Zohar. Privind la cate un cuvant este ca si cum ai apasa pe el si pui in miscare un anumit mecanism.  Citind, sau ascultand cate un cuvant din Cartea Zohar, tu apesi pe el si atragi asupra ta o iluminare –Or Makif-Lumina Inconjuratoar, din radacina lui spirituala.

Aceasta continua cuvant cu cuvant, o iluminare dupa cealalta. In plus, Zohar-ul este scris in asa fel, incat stie cum sa te duca inainte. In Lumea Spirituala, noi crestem in acelasi mod in care bebelusii cresc in lumea noastra materiala, in mod natural si instinctiv. Asemenea bebelusului care este afectat de influenta din afara lui, noi trebuie sa ne deschidem catre spiritual, simplu, deschizandu-ne Zohar-ului. Drept consecinta a acestei influente vom obtine intelect si senzatii spirituale.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: