Putem Vedea Astazi Viitorul Lumii Noastre

Zohar , Capitolul BeHaalotcha (Cand fixezi lumanarile) Paragraful 142:“O persoana care umbla in aceasta lume si Creatorul ii da avere, asa ca el va fi recompensat pe lumea cealalta cu aceasta, si va ramane cu un capital din banii sai. Capitalul sunt bani care exista pentru totdeauna, un loc in care sa-ti legi sufletul. De aceea el trebuie sa-si pastreze acest capital dupa el si va primi acest capital dupa ce pleaca din aceasta lume”. Paragraful 143: …”in timp ce capitalul exista pentru el in aceasta lume, pentru a fi recompensat cu el in viata de sus, de deasupra”.

Daca unul nu are ecran antiegoist el nu poate primi Lumina de dragul daruirii si, prin urmare, el nu are nimic cu care sa-si continue viata lui. De aceea, una este sa fii obligat sa traiesti ca un animal si apoi sa mori si sa revii la aceasta lume inca o data, sau sa te muti in Lumea Spirituala pentru a urca la gradul urmator.

Dupa Congresul de Zohar am primit Lumina Inconjuratoare suplimentara care a trezit in noi egoism suplimentar. Aceasta este dorinta de a te bucura, dorinta care nu este prezenta la orice persoana. Fiecare a inceput sa simta intuneric si greutate, pierdere de energie si rezistenta precum si de dorinta. Daca vom depasi aceasta stare cu ajutorul studiului, muncii de diseminare, precum si cu ajutorul mediului nostru, atunci vom incepe sa atasam noua dorinta la Lumina Inconjuratoare, care a stralucit pentru noi in timpul Congresului. In acest sens ne vom construi o noua treapta si vom avansa.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: