Puterea Cărții Zohar

Doar citind Cartea Zohar, o persoană are multe rezultate, evocând numeroase fenomene și schimbări. O persoană nu înțelege ce citește, dar încearcă să înțeleagă, condusă de natura sa, chiar dacă din punct de vedere al Cabalei asta nu este necesar deloc. Poate să citească cu intenția corectă sau cu una care nu este așa de corectă.

În orice caz, cartea lucrează asupra ei, influențând-o, astfel încât ea avansează. Nu poate să evite să simtă schimbările din interiorul ei. Trebuie doar să continue să se întoarcă la carte, pe cât de des este posibil, să o citească de câte ori are șansa și să stea conectată cu ea într-un anumit fel.

Atunci ea va vedea că această carte este construită într-un asemenea mod încât îi crează o imagine a realității paralele realității sale curente  și persoana începe să comute ușor între aceste realități. În loc de povești superficiale, ea își imaginează ceva în afară acestei realități. În acest fel Cartea Zohar lucrează în interiorul unei persoane, creând noi calități ale percepției în ea.

Din partea a doua a Lecției zilnice de Cabala 12/29/10, The Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: