Raza De Lumina Care Ne Inalta

Intrebare: Ce este Lumina Care Reformeaza, care se presupune ca ne inalta?

Raspunsul meu: Este o forta care vine la noi ca si rezultat al studiilor noastre si al dorintei noastre. Exista o foarte mica raza de Lumina care incepe sa ne influenteze daca noi “mergem” spre ea. Noi si dorintele noastre formam o singura sfera, si trebuie sa gasim acesta raza ingusta si sa ne miscam spre telul spiritual. Apoi aceasta Lumina va incepe sa ne influenteze, reintorcandu-ne spre Sursa sa.

Lumina apare pentru acest scop adevarat, si daca ne acordam perfect cu acesta Lumina, vom intra sub influenta ei. Va incepe sa straluceasca deasupra noastra si ne va indrepta spre scop de-a lungul razei sale.

Ce are asta de-a face cu cititul Zohar-ului si cu gandul despre unitatea sufletelor? Aceasta raza isi are radacina cu siguranta in sursa unitatii – in sufletul colectiv inainte de spargerea sa, unde toate sufletele sunt unite intr-unul singur, in Malchut al Lumii Infinite. Din acest motiv este asa de important pentru noi de a intra sub influenta aceste Lumini care Reformeaza si de a simti ca depindem de ea in intregime.

In plus, trebuie sa gasim aceasta raza noi singuri. Este facuta sa coboare de Sus, din Lumea Infinita, care este radacina sufletelor noastre. Are deschidere in toate lumile si trece prin toate pana in aceasta lume, “atingandu-ne” si pe noi. Totusi, straluceste de Sus doar la un anume punct in aceasta lume, si noi trebuie sa ajungem la acel punct avand cele mai bune intentii. Doar cand vom gasi acest punct vom vedea aceasta raza ingusta de Lumina stralucind de Deasupra si apoi sufletul nostru se va inalta de-a lungul razei pana la radacina sa.

Trebuie sa ne schimbam cu scopul de a descoperi acest punct. Intre timp, Lumina este peste tot in jurul nostru, dar nu o putem vedea. O poti vedea doar daca gasesti o cale in interiorul sau; asta este provocarea.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: