Reanimand Sufletul universal

Daca eu, impreuna cu prieteni mei, doresc sa descopar in mine calitatile mele interioare descrise in Zohar, ele vor fi revelatete. Trebuie numai sa imi doresc mult ca aceasta proprietate a daruirii mutuale, iubirii si garantiei sa fie descoperita in noi toti. Procedand astfel, voi afecta toate partile sufletului meu prin care il vad ca un strain, astfel incat fiecare se va trezi singur.

Tu esti o parte din mine, dar nu pot actiona in directia ta, deoarece suntem separati de egoism, care actioneaza ca un divizor. Nu am acces la tine chiar daca esti o parte a sufletului meu. Deci, ce trebuie sa facem? Realizez ca pot sa descopar Creatorul sau Lumea Superioara, numai atunci cand refac sufletul. Caut cai de a te influenta astfel incat sa te trezesc si sa te insufletesc, deoarece esti o parte a mea. Te afectez cand te corectezi sau insufletesti singur, eu sunt cel care o fac. Astfel partea corectata imi apartine. In acest fel adaug toata creatia la mine.

Este scris, corporalul unui prieten este spiritualul la tine. Asta spune ca il indemn, stimulez, pentru a se corecta singur prin actiuni corporale si de aceea a adus o parte din sufletul meu mai aproape de mine. Toti actioneaza asa si ii intorc pe toti la ei insisi. Se dovedeste ca nu am muncit niciodata impotriva altcuiva. Daruind altora si iubind vecinul, eu ma relationez doar, la parti ale sufletului meu, in forme diferite, egoiste. Mai tarziu mi se va releva faptul ca acestea sunt parti ale sufletului meu.

De exemplu, urasc copilul vecinului ca ma deranjeaza cantand la pian. Apoi, deodata, descopar ca este propriul meu copil si imi pare rau pentru ura mea inversunata. In alte cuvinte, iau greselile si alunecarile din trecut si le schimb in merite.

In acelasi mod descoperim pacatele noastre chiar acum la nivelul pregatirii pentru revelarea spirituala. Descoperim ura in ceea ce ii priveste pe toti. Mai tarziu vom invata ca totul este sinele nostru si trebuie sa il corectam.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: