Reflectia Interioara

Toata aceasta constructie externa cu iesirea “computer-monitor” se face numai pentru mine deoarece eu pot numai sa discern exteriorul. Cu toate acestea, in realitate, toate evenimentele se petrec pe unitatea de hard disk. Si, deoarece unele forme sunt reflectate pe ecran, eu sunt capabil sa inteleg aceasta forma si, in consecinta, sa trimit un ordin inapoi la unitatea de hard disk.

Aceasta forma externa reflectata pe ecran este ceea ce noi numim lumea noastra. Zohar- vrea sa ne ia in interiorul sistemului, astfel incat Creatorul (unitatea de hard disk) sa fie in locul in care toate evenimentele sunt in desfasurare si toate fortele actioneaza.

Sunt incapabil sa schimb ceva prin interferarea in sine cu actiunile de pe ecran. E ca si cum as incerca sa sterg sau sa adaug detalii suplimentare pe poza ecranului. Ecranul este necesar numai in scopul transmiterii a ceea ce se intampla in interior.

Prin urmare, cel mai important lucru este sa incerci sa intri in interior, sa patrunzi dincolo de toate aceste imagini exterioare. Facand asta, vom descoperi forma fortelor, informatie si reminiscente (Reshimot) in Lumea Spirituala care se afla pe aceasta “unitate de disc”. Apoi vom fi capabili sa lucram cu toti parametrii si sa schimbam totul pentru a primi implinire. In orice caz, acest lucru se va intampla cu o singura conditie, sa mergem cat mai adanc in interior.

Prin urmare, nu conteaza ce imagini descrie Zohar-ul pentru noi. Conteaza mai mult ca vrem sa ni se dezvaluie aceasta imagine interioara unde se intampla totul. Dorintele noastre actioneaza in interiorul acestui tablou deoarece nu este nimic in univers in afara de dorinta si Lumina.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: