Reveleaza Universul In Interiorul Sufletului tau l

Intrebare: In timp ce citim numele, definirile si titlurile din Cartea Zohar, ar trebui sa gasim definitiile lor spirituale, pentru starile prin care trece fiecare dintre noi, in acel moment, sau acestea sunt un standard comun pe care trebuie sa-l gasim intre noi?

Raspunsul meu: In Zohar este vorba despre internalitatea noastra. El ne vorbeste despre ce se intampla in interiorul nostru, si fiecare dintre noi include tot, in interior.

Zohar -ul descrie structura sufletului nostru, precum si modul de a discerne si a dezvalui tot ce are loc in el. Intreaga Lume a Infinitului, Creatorul, si toata realitatea exista in interiorul sufletului. Noi trebuie sa dezvaluim toate acestea acolo, in interiorul sufletului nostru.

Baal HaSulam scrie ca, Cartea Zohar include toate cele 125 de grade si etapele naratiunii sale ne conduc pe intreaga Cale pana la Finala Corectare. Nu e important unde anume te afli pe scara spirituala; aceasta Carte este intotdeauna buna pentru fiecare persoana, de-a lungul intregului drum.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: