“Ridicarea de ziduri în Europa este puţin prea târzie” (Linkedin)

Noul meu articol pe LinkedinRidicarea de ziduri în Europa este puţin prea târzie

Migrants wait to disembark from a Spanish coast guard vessel in the port of Arguineguin , in the island of Gran Canaria, Spain, September 1, 2021. REUTERS/Borja Suarez

În toată Europa, zidurile și gardurile izvorăsc la granițele dintre țări. Între Grecia și Bulgaria, Austria și Italia, Ungaria și Serbia, Lituania și Belarus și între multe alte țări au apărut ziduri și garduri. Spre deosebire de timpul anterior, țările nu încearcă să se protejeze unele de altele, ci de imigranții musulmani care le invadează teritoriile. Din păcate pentru Europa, nici zidurile, nici vreo altă barieră nu vor aduce vreun bine; este prea târziu pentru a salva Vechiul Continent.

În timp ce guvernele au deschis granițele pentru imigrația din țările musulmane, nu i-au pregătit pe noii veniți pentru noua cultură pe care urmau să o întâmpine și nici nu au verificat dacă erau chiar dispuși să se includă în ea. Chiar și acum, când a devenit cunoscut prejudiciul imigrației necontrolate, politicienii europeni nu încearcă să o oprească.

Singura țară care încearcă să oprească invazia musulmană este Austria, dar este singură. În timp, presiunea altor țări europene pentru a-și deschide granițele o va obliga să se conformeze și, de asemenea se va pierde.

Nu vor exista fanfare sau ciocniri lungi și violente; Europa s-a predat deja Islamului; afacerea este gata. Ar fi trebuit să-l oprească demult, dar odată ce a ales să nu o facă, și-a pecetluit soarta.

Dar invazia musulmană în Europa nu va fi sfârșitul poveștii. După Islam, China va veni cu propriile sale aspirații, iar cei doi se vor certa pe resturi.

Cele două puteri au obiective foarte diferite. Islamul vrea să se impună întregii lumi. Dacă oamenii îl acceptă de bună voie, foarte bine. Dacă nu, vor fi obligați să îl accepte sau vor fi executați.

China, pe de altă parte, vrea doar să controleze. Singura și unica lor aspirație este dominația lumii; nu le pasă de religie. Cred că după ceva timp și, probabil unele certuri, vor împărți lumea între ele într-un fel sau altul.

Și în mijlocul tuturor vor fi evreii, desigur. Au fost întotdeauna, sunt întotdeauna și vor fi mereu implicați în transformări globale.

Cu toate acestea, cred că este mai bine dacă lucrurile se dezvoltă în acest fel, deoarece cealaltă opțiune este un război mondial nuclear. Dacă procesul este gradual, există șansa ca oamenii să înțeleagă într-un mod mai pașnic că trebuie să schimbăm modul în care gândim și modul în care relaționăm unii cu alții.

Dacă oamenii își dau seama că egoismul este singurul conducător al lumii, există șansa ca aceștia să fie de acord să înceapă să lucreze asupra lor. Pe măsură ce luptele pentru putere dovedesc că nu există ideologie, ci dominație și constrângere, sperăm că oamenii își vor da seama că acesta este un curs nesustenabil pentru umanitate. Este mai bine să realizăm acest lucru prin procese politice, decât după ce bombele nucleare și cu hidrogen demonstrează consecințele egoismului.

Când oamenii vor realiza că nu avem altă opțiune decât să încetăm să fim atât de egoiști, vom putea începe să dezvoltăm o nouă umanitate. Nu va fi nicio ideologie cunoscută în prezent, ci o simplă recunoaștere a faptului că ne influențăm reciproc invariabil și că suferinţa unei persoane face ca toată omenirea să sufere, chiar dacă nu o cunoaștem.

Drept urmare, vom construi sisteme care să asigure bunăstarea tuturor.

Conștientizarea faptului că un cadru de spirit narcisist este în cele din urmă distructiv pentru însuşi narcisist, îi va împinge pe oameni să iasă din el. Apoi, când vom deveni cu adevărat incluzivi, în mentalitatea noastră, vom construi o societate care să aibă grijă și să sprijine pe toată lumea și vom renunța la dominație în favoarea cooperării.

Cu toate acestea, trebuie să se întâmple de bunăvoie, altfel nu va funcționa. Trebuie să ajungem la fund, să realizăm că suntem răi fără speranță și că doar o respingere completă a naturii noastre ne va scoate din mlaștina cruzimii. Când în cele din urmă vom alege conexiunea în locul separării, ne vom ridica de la suferinţă la fericire.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: