Rolul Femeii in lumea aceasta si in Lumea Spirituala

Intrebare: Ce intentie ar trebui sa aiba o femeie in timp ce studiaza Cartea Zohar? Ar trebui ea sa incerce sa descopere ce spune textul, in interiorul ei? Ar trebui ea sa doreasca sa fie influentata de carte? Ar trebui ea sa se gandeasca la conectarea cu ceilalti, sau sa ceara unitatea intre barbati? Sau pur si simplu ar trebui sa se concentreze pe sprijinirea barbatilor si pe diseminare, din moment ce studiul nu este atat de important pentru femei?

Raspunsul meu: Cel mai important lucru pentru o femeie este diseminarea. Dar ca sa faca acest lucru, trebuie sa stie cum sa disemineze, sa simta importanta diseminarii si sa aiba energie pentru asta. Fara nici un dubiu, pentru o femeie, diseminarea este singura modalitate de a avansa. Altfel, ea este ca si o femeie care nu da nastere copiilor.

Rolul femeii in lumea noastra este de a da nastere copiilor, iar rolul barbatului este de a furniza femeii tot ce ea are nevoie ca sa dea nastere. Asta este, el trebuie sa construiasca o casa si sa ii dea tot ce ii este necesar, pentru acest scop. In acest mod suntem noi construiti si cum existam. O femeie este punctul central in jurul caruia are loc totul, deoarece ea e cea care da nastere, iar acesta este cel mai important act din existenta noastra pe pamant.

Nasterea in spiritualitate este diseminarea, deoarece aceasta faciliteaza nasterea spirituala. Totusi, pentru a putea disemina, femeia rebuie sa participe in procesul de studiu si sa studieze Zohar-ul. Dar toate acestea trebuiesc facute de ea, doar ca scop in vederea diseminarii.

In ceea ce-i priveste pe barbati, pe de alta parte, studiul, diseminarea si cel mai important lucru – unitatea, toate au ca scop atingerea intentiei corecte. Acesta este modul in care partile creatiei masculine si feminine se completeaza una pe alta.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed